CV-ketel repareren in Lisse

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Lisse?

 • Lekkages en verstoppingen
 • Goedkoop en snel ter plaatse
 • Ervaren vakmannen
 • 24/7 bereikbaar voor nood

CV-ketel repareren in Lisse met onze loodgieters

Heeft u te maken met een kapotte cv-ketel in huis? Laat uw cv-ketel repareren in Lisse, door een van onze ervaren loodgieters. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten werkzaamheden, gerelateerd aan cv-ketels. Naast een cv-ketel repareren kunnen we bijvoorbeeld ook een nieuwe cv-ketel voor u plaatsen, of leidingen aanleggen naar de radiatoren die op de cv-ketel moeten worden aangesloten. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw woning kunt verwarmen tijdens de koude herfst- en winterdagen!

Zelf een cv-ketel repareren is vaak niet mogelijk. De cv-ketelstoring wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door versleten onderdelen in het apparaat, of grote stofhopen die tussen deze onderdelen ontstaan zijn. Onze loodgieters beschikken over de benodigde kennis om dergelijke problemen voor u op te lossen.

 

CV-KETEL REPAREREN MET SPOED IN DE WINTER

CV-ketel repareren in Lisse

Tijdens een koude winteravond wilt u niet lang zonder werkende cv-ketel zitten. Uw cv-ketel repareren is in dit geval vaak dezelfde nog mogelijk! Schakel onze spoedloodgieter in, om verzekerd te zijn van een spoedige oplossing. Onze spoedloodgieter is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp in noodsituaties. Een cv-ketelstoring is hier een goed voorbeeld van. Over het algemeen verschijnt onze spoedloodgieter binnen dertig minuten bij u aan de deur, om de cv-ketelstoring voor u op te lossen.

In veel gevallen kan de spoedloodgieter voor een passende oplossing zorgen om de cv-ketelstoring te verhelpen. Mocht het niet mogelijk zijn om uw cv-ketel met een structurele oplossing te repareren, dan voorzien we u van een tijdelijke oplossing.

 

VOORKOMEN CV-KETELSTORINGEN IN DE TOEKOMST

Om de noodzaak van uw cv-ketel repareren in de toekomst te voorkomen, is het raadzaam om deze regelmatig te laten onderhouden. Afhankelijk van de leeftijd van uw cv-ketel doet u er verstandig aan om deze zeker eens per twee of drie jaar van onderhoud te voorzien. Mocht het onderhouden van de cv-ketel na verloop van tijd niet meer rendabel zijn, dan kunnen we deze voor u vervangen. Voordat we uw cv-ketel vervangen, zullen we u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Kiest u voor een hr-ketel, een hr+-ketel of een ander model?

Waarom kiest u voor ons?

 • Lekkages of verstoppingen?

  • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

   

 • Ervaren vakmannen

  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

   

 • 24/7 BEREIKBAAR VOOR NOOD

  • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

   

Call Now Button