CV ketel

Neem contact op

CV ketel reparatie en onderhoud in Lisse

cv ketel reparatie onderhoud LisseU wilt graag dat de temperatuur in huis behaaglijk is. Een goed werkende CV-ketel is hiervoor onmisbaar. Helaas vergeten veel mensen te zorgen voor regelmatig onderhoud aan de CV ketel, waardoor storingen en defecten kunnen ontstaan. Gevolg hiervan is dat uw CV ketel niet langer werkt en u de hulp in moet schakelen van een erkende installateur of loodgieter. In sommige gevallen kunt u met de juiste kennis zelf proberen verstoringen te verhelpen, al is dit vaak een stuk lastiger dan men vooraf denkt. Voor CV ketel reparatie en onderhoud in Lisse kunt u ons 24/7 inschakelen!

 

Onderhoud en reparaties aan uw CV ketel

Het is sterk aan te raden eens per jaar onderhoud te laten plegen aan uw CV ketel of combiketel, zeker als deze meerdere jaren oud is. Door ouderdom kunnen onderdelen van uw CV ketel beschadigd raken of slijten, waardoor vervanging noodzakelijk is om storingen tegen te gaan. Onze vakkundige medewerkers herkennen deze kapotte onderdelen snel en kunnen ze indien nodig direct voor u vervangen. Ook kan er stof in uw CV ketel komen, wat vaak zelf lastig te verhelpen is.

 

Mocht u hinder ondervinden van een storing in uw CV ketel, dan helpen we u eveneens graag! Zelfs wanneer u buiten de gebruikelijke werktijden last heeft van een haperende verwarming, kunnen wij met onze 24/7 loodgieter service in Lisse bij u langskomen voor een reparatie aan uw CV ketel.

 

Veel voorkomende CV-ketelstoringen en hun oorzaken

Er kunnen verschillende storingen opspelen binnen uw cv-ketel. In dit geval is het belangrijk om spoedig voor een oplossing te zorgen, om erger te voorkomen. Daarbij wilt u niet de hele avond in een koude woning moeten verblijven! CV-ketelstoringen die regelmatig ontstaan zijn problemen met de toevoer van warm water naar de radiatoren, een storing in de software van de cv-ketel door versleten of kapotte onderdelen of een koolmonoxidelek. Zeker bij een koolmonoxidelek is een snelle manier van handelen belangrijk! Een koolmonoxidelek kan in het ergste geval een verstikking met zich meebrengen. Of wat te denken van het explosiegevaar dat een koolmonoxidelek met zich meebrengt?

 

Een cv-ketelstoring kan verholpen worden door onze loodgieter. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om verschillende cv-ketelstoringen effectief aan te pakken. Zo zal de cv-ketel vaak dezelfde dag nog werken! In geval van nood kunt u onze 24/7 loodgietersservice inschakelen voor het verhelpen van cv-ketelstoringen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?

    • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

  • Ervaren vakmannen

    • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

  • 24/7 bereikbaar voor nood

    • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Call Now Button