Afvoer verstopt in Lisse

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Lisse?

 • Lekkages en verstoppingen
 • Goedkoop en snel ter plaatse
 • Ervaren vakmannen
 • 24/7 bereikbaar voor nood

Afvoer verstopt in Lisse? Wij helpen u!

Een verstopte afvoer brengt doorgaans een zeer nare stank met zich mee. Deze rioollucht is nauwelijks uit uw woning weg te krijgen, waardoor u al snel enkele dagen in deze lucht moet verblijven. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt! Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om de kans op een afvoerverstopping te minimaliseren. Mocht u toch te maken krijgen met een verstopte afvoer, dan kunt u deze door onze loodgieters laten verhelpen. Is uw afvoer verstopt in Lisse? Schakel in dat geval onze spoedloodgieter in om u te helpen bij het ontstoppen van de afvoer. Dankzij onze spoedservice hoeft u nooit lang zonder sanitaire voorzieningen door te komen. Niet alleen brengt een verstopping een nare stank met zich mee, ook kan het ertoe leiden dat u uw sanitair niet meer kunt gebruiken.

 

ONTSTAAN VAN EEN VERSTOPTE AFVOER IN HUIS

Afvoer verstopt LisseWanneer uw afvoer verstopt zit, is dit doorgaans het gevolg van restafval op de bodem van uw afvoer. Restafval komt in verschillende vormen voor. Denk aan etensresten die bij uw gootsteen in de afvoer stromen, bladeren en kleine takjes, een overmatig gebruik van toiletpapier, enzovoorts. Na verloop van tijd kan het afval zich dusdanig ophopen dat het niet meer goed wegspoelt. Zo wordt het begin van een verstopping gevormd. Als uw afvoer verstopt is geraakt, heeft het vaak geen zin meer om deze zelf te ontstoppen met een ontstopper en simpel ontstoppingsmiddel uit de supermarkt.

 

Om te voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt, kunt u onder meer een zeefje in uw gootsteen leggen. Ook kan het raadzaam zijn om een kapje over uw regenpijp te plaatsen, om op die manier bladeren en takjes buiten de afvoer te houden. Wanneer u vermoedt dat uw afvoer verstopt begint te raken, kunt u deze zelf ontstoppen met een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt.

 

AFVOER VERSTOPT: MET SPOED HULP INSCHAKELEN

Zoals eerder beschreven bieden wij u een spoeddienst aan. Deze service kunt u dag en nacht bereiken, ook in het weekend. U kunt hiervoor gewoon ons reguliere nummer bellen. Zo voorkomen we dat u een lange avond zonder toilet door moet komen! Nog beter is het om onze loodgieters in te schakelen als u merkt dat uw afvoer verstopt begint te raken en u deze zelf niet meer kunt ontstoppen met een ontstoppingsmiddel. Wij kunnen de afvoer in zo’n geval preventief voor u doorspuiten om erger te voorkomen. Het preventief doorspuiten kunt u eens per twee of drie jaar laten uitvoeren.

Waarom kiest u voor ons?

 • Lekkages of verstoppingen?

  • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

   

 • Ervaren vakmannen

  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

   

 • 24/7 BEREIKBAAR VOOR NOOD

  • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

   

Call Now Button