Waterschade als gevolg van een lekkage in de garage

Een lekkage in de garage heeft een aantal grote nadelen, waarvan waterschade de belangrijkste is. Waterschade komt in verschillende vormen voor, denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op muren en plafonds of waterschade in de vorm van rottende plekken in het houtwerk van uw garage. U moet er toch niet aan denken, dat u straks een groot deel van uw hout of houten kasten opnieuw moet kopen? Gelukkig zijn er een aantal mogelijkheden om de kans op waterschade en een lekkage te verkleinen. De hulp van een loodgieter kunt u hier goed bij gebruiken.

Hoe verklein ik de kans op een lekkage?

waterschadeEen lekkage is nooit volledig te voorkomen, mede doordat een lekkage op erg veel verschillende plekken in uw woning kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond de leidingen tussen muren of onder uw vloer, een lekkage bij een radiator, of een lekkage bij de afvoer van een toilet, badkamer of gootsteen. Zeker een lekkage tussen twee muren is nauwelijks te voorkomen, zeker niet als u niet over de juiste gereedschappen beschikt.

Schakel de hulp van een loodgieter in om een beginnende lekkage in uw woning tijdig te vinden. Hoe sneller u een lekkage vindt, des te kleiner ook de kans op een blijvende waterschade in uw woning is. Mocht er inderdaad sprake zijn van een lekkage in bijvoorbeeld een garage, dan zal een loodgieter voor een passende oplossing zorgen.Call Now Button