Waterleiding aanleggen in Lisse

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Lisse?

 • Lekkages en verstoppingen
 • Goedkoop en snel ter plaatse
 • Ervaren vakmannen
 • 24/7 bereikbaar voor nood

Een waterleiding aanleggen in Lisse

Wilt u ook buiten uw woning een watervoorziening hebben? Het kan noodzakelijk zijn om een waterleiding aan te leggen in uw tuin. Hoewel het wellicht eenvoudig lijkt om een geul te graven en de leidingstukken hierin te liggen, komt er meer bij kijken dan men op voorhand vaak verwacht. Hoe moet de nieuwe leiding aangesloten worden op het bestaande leidingnetwerk in huis? Op welke manier voorkomt u dat er schade ontstaat bij vorst in de tuin? Enzovoorts. Een waterleiding aanleggen in Lisse doen we niet alleen in de tuin voor u. Ook bij de aanbouw van bijvoorbeeld een nieuwe badkamer helpen we u graag op weg!

Aanpak bij een waterleiding aanleggenwaterleiding aanleggen Lisse

Onze loodgieters hebben een ruime ervaring in een waterleiding aanleggen. Dat betekent dat we u kunnen verzekeren van een professionele aanpak. Wij sluiten het bestaande leidingnetwerk tijdelijk af, om de nieuwe leidingen vervolgens op vakkundige wijze aan te kunnen sluiten. Pas wanneer uitgebreid gecontroleerd is of de nieuwe waterleiding goed is aangesloten, zullen we de druk weer op de leidingen zetten. In het geval van een leiding buiten uw woning zullen we u uitleggen hoe u deze afsluit in de wintermaanden. Zo voorkomt u dat de leiding knapt in een periode met vorst.

Zelf een waterleiding aansluiten in huis

Eerder beschreven we al, dat het interessant kan lijken om zelf een waterleiding aan te sluiten in uw woning of tuin. Zelf een waterleiding aanleggen is echter niet eenvoudig! De kans op lekkages rond de leidingen is groot. Lekkages ontstaan bijvoorbeeld als gevolg van het feit, dat de leidingstukken niet naadloos op elkaar aangesloten zijn. Zelfs uit een kleine naad kan water sijpelen. Iets wat u logischerwijs wilt voorkomen! Wij hebben de kennis en ervaring om hierbij te helpen. Waar in uw woning mogen we een waterleiding aanleggen? Neem contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?

 • Lekkages of verstoppingen?

  • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

   

 • Ervaren vakmannen

  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

   

 • 24/7 BEREIKBAAR VOOR NOOD

  • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

   

Call Now Button