Regenpijp lekkage

Neem contact op

Verhelpen van een regenpijp lekkage in Lisse

Regenpijp lekkage LisseEen lekkende regenpijp lijkt op het eerste gezicht niet een groot probleem. Toch kan een regenpijp lekkage meer schade aanbrengen dan vaak gedacht wordt. De regenpijp vervult namelijk een belangrijke functie. Wanneer de afvoerpijp niet goed meer functioneert dan kan dit grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk dat u in geval van een regenpijp lekkage in Lisse zo snel mogelijk onze professionals inschakelt om de lekkage te verhelpen. Het gevolg van een lekkende regenpijp is namelijk dat het regenwater niet op een correcte manier afgevoerd wordt. Waardoor het regenwater langs de muren van uw huis loopt en voor waterschade zal zorgen. Hierdoor kan schimmel ontstaan of erger beschadigingen aan de constructie.

 

Lekkende afvoerpijp dakgoot

De afvoerpijp die op de dakgoot is aangesloten voert het water van het dak via de dakgoot netjes af naar beneden. Soms komt het echter voor dat er sprake is van een lekkende regenpijp. Dit kan bijvoorbeeld door slijtage komen, maar ook door vandalisme. Het meest voorkomende model regenpijp is van plastic en gaat regelmatig kapot doordat personen hier tegenaan schoppen of eraan gaan hangen. De afvoerpijp kan hierdoor scheuren of helemaal afbreken. Om dit te voorkomen en de ontstane lekkage te verhelpen kan er gekozen worden voor een steviger materiaal voor de regenpijp. Een oplossing is bijvoorbeeld om voor een metalen pijp te kiezen of het onderste gedeelte van de pijp te laten vervangen voor een metalen variant. Hiermee voorkomt u in de toekomst een regenpijp lekkage als gevolg van vandalisme. Neem met ons contact op als wij u hierbij kunnen helpen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Lekkages of verstoppingen?

    • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

  • Ervaren vakmannen

    • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Ze kunnen u het voorzien van een goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

  • 24/7 bereikbaar voor nood

    • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!