Onbezorgde winter

Een onbezorgde winter dankzij deze loodgieterstips

Gedurende de wintermaanden moeten onze ervaren loodgieters regelmatig bij woningen langs om problemen te verhelpen. Zo komen wij regelmatig bij woningbezitters die te maken hebben met een cv-ketelstoring en treffen we mensen waarbij de leidingen gesprongen zijn. Door u goed voor te bereiden op de koude herfst- en wintermaanden kunt u de kans op dergelijke loodgietersproblemen minimaliseren. Onze loodgieters staan voor u klaar om u hierbij te helpen!

Tip: mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met loodgietersproblemen in de winter, dan kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. Onze spoedloodgieter is ook in de weekenden en op de late avond te bereiken voor hulp.

Onderhoud aan cv-ketels uit laten voeren

De cv-ketel is een onmisbaar element binnen uw woning. In het bijzonder tijdens de koude herfst- en wintermaanden! U moet er toch niet aan denken dat uw cv-ketel het juist in deze periode begeeft? Om een cv-ketelstoring te voorkomen doet u er verstandig aan de cv-ketel preventief te onderhouden. Bij het uitvoeren van onderhoud loopt onze betrouwbare loodgieter de onderdelen van uw cv-ketel na op een beginnende slijtage of schade. Waar nodig worden deze kapotte onderdelen direct voor u vervangen om erger te voorkomen. In sommige gevallen zullen we u aanraden om uw huidige cv-ketel te laten vervangen voor een moderne combiketel.

Verstoppingen in de afvoer verhelpen

Tijdens de herfst valt er veel blad van de boom, waarbij een deel van het blad in uw regenpijpen terecht zal komen. Vanuit de regenpijpen stroomt het blad met het water mee de afvoer in. Eenmaal op de bodem van de afvoer is het blad nauwelijks nog door het water in de afvoer mee te voeren, waarmee het begin van een verstopping ontstaan is. Onze loodgieters kunnen uw afvoer aan het begin van de winter preventief doorspuiten. Bij het doorspuiten van de afvoer zorgt de kracht van het water voor het afvoeren van de bladeren op de bodem van de afvoer. Zo wordt een nare afvoerverstopping in de winter voorkomen!Call Now Button