Leidingwerk in Lisse

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Lisse?

 • Lekkages en verstoppingen
 • Goedkoop en snel ter plaatse
 • Ervaren vakmannen
 • 24/7 bereikbaar voor nood

Leidingwerk in Lisse in uw woning uit laten voeren

Er zijn tal van verschillende klussen te bedenken, die u relatief eenvoudig zelf uit kunt voeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe wandcontactdoos in de muur, of het vernieuwen van uw sanitaire voorzieningen in de badkamer. Er zijn echter ook klussen, die u het beste door een vakman uit kunt laten voeren. Een goed voorbeeld hiervan is het uitvoeren van leidingwerk. De kans op problemen na afloop van het aanleggen of verleggen van leidingwerk is zeer groot. Onze loodgieters staan voor u klaar, om de helpende hand te bieden bij het leidingwerk in Lisse rondom of binnen uw woning. Hoe kunnen zij u van dienst zijn?

Mogelijke problemen bij aanleg leidingwerk in LisseLeidingwerk Lisse

Wanneer het leidingwerk niet op de juiste wijze aangelegd wordt, kunnen er verschillende complicaties ontstaan. Mogelijk blijft er een te grote hoeveelheid water in de afvoerleiding staan, doordat deze niet vlak is aangelegd. Als gevolg hiervan zal er een nare stank uit het putje in de gootsteen of bijvoorbeeld uw toilet komen. Ook kunnen er bij het uitvoeren van leidingwerkzaamheden lekkages ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan twee leidingen die niet goed op elkaar aansluiten. Via de naden die hierbij ontstaan weet het vocht uit uw leidingen te sijpelen. Iets wat nare vochtplekken tot gevolg heeft!

Advies over het aan- of verleggen van leidingen

Niet alleen voor het aanleggen van leidingwerk kunt u terecht bij ons loodgietersbedrijf. Ook denken we graag met u mee, over de manier waarop de leidingen in huis gelegd kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over een nieuwe indeling van de badkamer of keuken? Laat uw plannen toetsen door onze loodgieters. Wellicht is het verstandig om leidingen op een andere manier aan te leggen, zonder dat dit ten koste gaat van de indeling van uw ruimte. Onze loodgieters denken graag met u mee en zorgen vervolgens voor een vakkundige uitvoering!

Waarom kiest u voor ons?

 • Lekkages of verstoppingen?

  • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

   

 • Ervaren vakmannen

  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

   

 • 24/7 BEREIKBAAR VOOR NOOD

  • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

   

Call Now Button