Gaslekkage repareren in Lisse

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Lisse?

 • Lekkages en verstoppingen
 • Goedkoop en snel ter plaatse
 • Ervaren vakmannen
 • 24/7 bereikbaar voor nood

Gaslekkage repareren in Lisse? Wij helpen u verder!

Lekkages komen in tal van verschillende soorten voor. De meest gebruikelijke vorm van een lekkage is een waterlekkage als gevolg van beschadigingen aan leidingen of de afvoer. Naast waterlekkages kunt u ook te maken krijgen met een warmtelekkage of een gaslekkage in huis. Zeker bij een gaslekkage is het van groot belang dat u zo snel mogelijk voor een passende oplossing zorgt. Een gaslekkage kan namelijk grote gevaren met zich meebrengen! Onze loodgieters helpen u graag bij het oplossen van een gaslekkage binnen uw woning of bedrijfspand. Een gaslekkage repareren in Lisse is een van de klussen waar wij een ruime ervaring in hebben. Zo kunnen we u altijd van een passende en vakkundig uitgevoerde oplossing voorzien.

 

Tip: hang altijd koolmonoxidemelders binnen uw woning op, in de ruimtes waar u veel gas verbruikt. Op deze manier wordt u tijdig gewaarschuwd voor een gaslekkage!

 

MOGELIJKE GEVAREN VAN EEN GASLEKKAGE IN HUIS

Een gaslekkage in huis brengt twee grote gevaren met zich mee. Enerzijds kan er een explosiegevaar ontstaan als gevolg van de gaslekkage, anderzijds kunt u zich verstikken door de gaslekkage. Reden genoeg om deze zo snel mogelijk op te lossen! Het explosiegevaar komt voort uit de combinatie van het gas in de lucht en het open vuur bij uw gasfornuis of kaarsen. Het gas kan u daarbij een slaperig gevoel geven, waardoor u geneigd bent om even te gaan slapen. Tijdens uw slaap worden essentiële onderdelen van uw lichaam uitgeschakeld als gevolg van het koolmonoxide in de lucht.

 

Wanneer u zich steeds slaperiger begint te voelen om onverklaarbare redenen, of wanneer u een sterke gaslucht in huis ruikt kunt u voor de hulp van onze loodgieters kiezen. Zij komen zo snel mogelijk bij u langs om de bron van de gaslekkage te achterhalen. Om een verergering van de gaslekkage tegen te gaan doet u er verstandig aan om de ramen en deuren in huis open te zetten. Zo zal de gaslucht al snel vervliegen, waardoor het gevaar op een explosie of verstikking afneemt.

 

EEN GASLEKKAGE REPAREREN IN LISSE: HOE GAAN WIJ TE WERK?

Gaslekkage repareren Lisse

Een gaslekkage repareren is een relatief eenvoudige klus voor onze loodgieters. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen die het opsporen van de bron van de gaslekkage makkelijker maken. Wanneer we de bron van de gaslekkage gevonden hebben zorgen we direct voor een passende oplossing. De bron van de lekkage kan liggen bij kapotte gasleidingen, bij een aansluitpunt waar speling is ontstaan, enzovoorts. Des te sneller u de gaslekkage laat verhelpen, des te kleiner is de kans op een explosie of verstikking.

 

Meer weten over een gaslekkage repareren? Neem vrijblijvend contact met onze loodgieters op om u hierover te laten adviseren. Een gaslekkage repareren kunt u op werkdagen aan ons overlaten, maar ook in de weekenden en zelfs op de late avond.

Waarom kiest u voor ons?

 • Lekkages of verstoppingen?

  • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

   

 • Ervaren vakmannen

  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

   

 • 24/7 BEREIKBAAR VOOR NOOD

  • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

   

Call Now Button