Gasleiding afpersen in Lisse

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Lisse?

 • Lekkages en verstoppingen
 • Goedkoop en snel ter plaatse
 • Ervaren vakmannen
 • 24/7 bereikbaar voor nood

Een niet gebruikte gasleiding afpersen in Lisse

In een steeds groter aantal Nederlandse woningen wordt geen gas meer gebruikt. Niet alleen is de belasting op gas toegenomen ten opzichte van de belasting op elektriciteit. Ook is het milieuvriendelijker om gebruik te maken van bijvoorbeeld een elektrische warmtepomp, in plaats van een cv-ketel op gas. In het bijzonder wanneer u de warmtepomp combineert met zonnepanelen op het dak van uw huis! Overstappen op elektrische voorzieningen betekent dat gasleidingen gesloten moeten worden. We noemen dit ook wel een gasleiding afpersen. Wilt u een gasleiding afpersen in Lisse? Onze loodgieters helpen u graag!

Noodzaak van een gasleiding afpersenGasleiding afpersen Lisse

Wanneer een gasleiding niet meer gebruikt wordt, wilt u voorkomen dat deze gas begint te lekken. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een hevige erosie, waardoor kleine kiertjes in de leiding ontstaan. Een gasleiding afpersen gaat het lekken van gas tegen. Dit is belangrijk om het risico op bijvoorbeeld een koolmonoxidevergiftiging te minimaliseren. Het kan verstandig zijn om zelfs na de overstap op elektrische voorzieningen een koolmonoxide melder in huis op te hangen. Zeker wanneer u nog niet bent overgegaan op een gasleiding afpersen.

Wilt u een bestaande gasleiding laten vervangen? Ook in dat geval kunt u op onze loodgieters rekenen. Evenals wanneer er sprake lijkt te zijn van een gaslek in uw woning.

Zelf een gasleiding afsluiten in Lisse is zeer onverstandig

Zelf een gasleiding afpersen wordt sterk afgeraden! De risico’s die dit met zich meebrengt zijn groot. Reden genoeg om hier een professionele installateur voor te laten komen. Onze loodgieters staan voor u klaar, om hulp te bieden bij het afsluiten van de leidingen in uw woning. Dit doen we op professionele wijze en volgens de laatste veiligheidsrichtlijnen. De kans op gevaarlijke situaties is hierdoor minimaal. Waar in uw woning wilt u gasleidingen laten afsluiten van het leidingnetwerk? Wij staan voor u klaar, om u hierbij te helpen.

Waarom kiest u voor ons?

 • Lekkages of verstoppingen?

  • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

   

 • Ervaren vakmannen

  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

   

 • 24/7 BEREIKBAAR VOOR NOOD

  • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

   

Call Now Button