Afvoer aanleggen in Lisse

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Lisse?

 • Lekkages en verstoppingen
 • Goedkoop en snel ter plaatse
 • Ervaren vakmannen
 • 24/7 bereikbaar voor nood

Een afvoer aanleggen in Lisse

Overweegt u de badkamer in uw woning te vernieuwen? Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Bent u wellicht bezig met een aanbouw aan uw bestaande woning? In ieder van deze situaties zult u leidingwerk uit moeten voeren. Een afvoer aanleggen in Lisse is hier een voorbeeld van. Bij het aanleggen van een afvoer is het belangrijk om met verschillende factoren rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat leidingstukken naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Is dit niet het geval, dan resulteert dit zeer waarschijnlijk in een lekkage rond de afvoerleiding. Het afvoerwater sijpelt via de naden de leidingen uit. Een dergelijk probleem heeft u doorgaans pas door, op het moment dat de vochtschade zichtbaar wordt.

Advies over een afvoer aanleggen Afvoer aanleggen Lisse

De ervaring die onze vakmensen hebben in een afvoer aanleggen, gebruiken zij graag om u van advies te voorzien. Mogelijk heeft u zelf al nagedacht over een nieuwe indeling van de badkamer of keuken. Onze loodgieters beoordelen de haalbaarheid hiervan en denken met u mee over mogelijke alternatieven. Wellicht is het interessant om de leidingen net iets anders te laten lopen, wat de kans op problemen verkleint. Denk bijvoorbeeld aan de eerder beschreven lekkage, die zich na het leggen van de afvoerleidingen voor kan doen.

Andere werkzaamheden rond de afvoer

Ook voor andere werkzaamheden rond de afvoerleidingen in uw woning kunt u bij ons loodgietersbedrijf terecht. Naast een afvoer aanleggen is ook het ontstoppen van een afvoer een klus die we regelmatig uitvoeren. Een afvoer ontstoppen kan zowel preventief worden gedaan, als ook bij een daadwerkelijke verstopping. Het is onvermijdelijk dat er afval in de afvoer stroomt. Dit afval hoopt zich op en vormt het begin van een verstopping. Waar in huis wilt u een afvoer aanleggen, verleggen of laten ontstoppen door onze loodgieters? We helpen u graag!

Waarom kiest u voor ons?

 • Lekkages of verstoppingen?

  • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

   

 • Ervaren vakmannen

  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

   

 • 24/7 BEREIKBAAR VOOR NOOD

  • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

   

Call Now Button