CV ketel

Neem contact op

CV ketel reparatie en onderhoud in Lisse

cv ketel reparatie onderhoud LisseU wilt er in de koude herfst- en winterdagen warm bij kunnen zitten, waarvoor een werkende CV- of combiketel essentieel is. Helaas wordt het onderhoud aan de CV ketel vaak vergeten, waardoor storingen en defecten aan onderdelen van de CV ketel kunnen ontstaan. Gevolg hiervan is dat uw CV ketel niet langer werkt en u de hulp in moet schakelen van een erkende installateur of loodgieter. In sommige gevallen kunt u met de juiste kennis zelf proberen verstoringen te verhelpen, al is dit vaak een stuk lastiger dan men vooraf denkt. Voor CV ketel reparatie en onderhoud in Lisse staan wij voor u klaar!

 

Onderhoud en reparaties aan uw CV ketel

Het is sterk aan te raden eens per jaar onderhoud te laten plegen aan uw CV ketel of combiketel, zeker als deze meerdere jaren oud is. Door ouderdom kunnen onderdelen van uw CV ketel beschadigd raken of slijten, waardoor vervanging noodzakelijk is om storingen tegen te gaan. Onze vakkundige medewerkers herkennen deze kapotte onderdelen snel en kunnen ze indien nodig direct voor u vervangen. Ook krijgt u naar verloop van tijd last van stof in uw CV ketel, wat vaak zelf lastig te verhelpen is.

 

Mocht u hinder ondervinden van een storing in uw CV ketel, dan helpen we u eveneens graag! Zelfs wanneer u buiten de gebruikelijke werktijden last heeft van een haperende verwarming, kunnen wij met onze 24/7 loodgieter service in Lisse bij u langskomen voor een reparatie aan uw CV ketel.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?

    • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

  • Ervaren vakmannen

    • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

  • 24/7 bereikbaar voor nood

    • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!