24/7 loodgieter service

Neem contact op

24/7 loodgieter service in Lisse

24 7 service loodgieter LisseHeeft u te maken met een storing of lekkage buiten de gebruikelijke werktijden om? Geen probleem bij de loodgieter! Met onze 24/7 loodgieter service in Lisse komen we ook buiten werktijden naar u toe om problemen voor u te verhelpen. We traceren hierbij niet alleen de oorzaak van de problemen, we zorgen ook voor een passende oplossing! We willen u immers niet in de kou laten zitten op een winterse dag, in de stank als gevolg van verstoppingen in uw afvoer of met lekkage op vervelende plekken als uw slaap- en woonkamer of onder uw dak. Hoe laat het ook is, wij schieten u graag te hulp!

 

Wanneer 24/7 loodgieter service in Lisse bellen?

U kunt onze 24/7 loodgieter service in Lisse voor vrijwel iedere klus bellen, of het nu gaat om een verstopte afvoer, een storing in uw CV- of combiketel of lekkage rond uw leidingen. Voor iets minder dringende zaken als het leggen van nieuwe leidingen, het onderhouden van uw afvoer of CV- en combiketel, enzovoorts, is de 24/7 loodgieter service wellicht minder noodzakelijk.

 

Zodra u ons gebeld heeft komen we uw kant op om de oorzaak van de storing te traceren en deze direct voor u te verhelpen. Een storing kan ontstaan als gevolg van kapotte onderdelen, stof in bepaalde onderdelen of bijvoorbeeld beschadigingen doordat u per ongeluk scherpe voorwerpen tegen leidingen heeft gelegd. In veel gevallen kunnen wij u ter plaatse helpen met een oplossing, in andere gevallen bestellen we nieuwe onderdelen voor u.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?

    • Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

  • Ervaren vakmannen

    • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

  • 24/7 bereikbaar voor nood

    • Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!